Power Plate

Verhoogde vetverbranding
De stofwisseling, die door de training op de Power Plate toeneemt, leidt tot een verbeterde vetverbranding en een hoger basaal metabolisme, waardoor de vetweefsellagen afnemen. Door speciale massageoefeningen kunnen ook specifieke probleemgebieden plaatselijk worden aangepakt.

Cellulitis & cosmetische gevolgen
Massageoefeningen op de Power Plate maken verklevingen los en gevolgen leiden tot meer beweeglijkheid van de weefsellagen. Omdat cellulitis wordt afgebroken en het bindweefsel wordt versterkt zal het huidbeeld ook diepgaand verbeteren. Zelfs de gezichtsspieren worden getraind en collageenvezels opgeslagen.

Snelle spieropbouw
Tijdens het trainen op de Power Plate wordt vrijwel 100% van de spiervezels in alle spiergroepen benut. Zowel de spierkracht als het uithoudingsvermogen van de spier nemen duidelijk toe.

Toename van de flexibiliteit
Sterke doorbloeding, verwarming van de spieren en de pees-rekreflex zorgen ervoor dat het lichaam flexibeler wordt en dat spanningen en verklevingen los komen.

Activering van de bloedsomploop
Tijdens de training op de Power Plate pompen de spieren tot wel 50 keer per seconde bloed tot in de kleinste haarvaatjes. Daardoor krijgen de cellen sneller brandstof en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Als gevolg hiervan regenereert het lichaam ook sneller.

Power Plate


Power Plate